Αμερικανίδες συρρέουν στην 7η Εβδομάδα Μόδας του Μέμφις -Για ρούχα και αξεσουάρ [βίντεο]

0
5


Η Ρέιτσελ Ρόι είναι επικεφαλής σχεδιάστρια στην 7η Εβδομάδα Μόδας του Μέμφις.Η Αμερικανίδα σχεδιάστρια από την Καλιφόρνια θα παρουσιάσει τη συλλογή της για την Άνοιξη 2018 στην πασαρέλα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Ρέιτσελ Ρόι θα έχει τον ρόλο της οικοδέσποινας και θα συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις.

Χθες παρουσίασε την εκδήλωση «Fashion Night Out» και trunk show και οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα ρούχα των κολεξιόν που φορούσαν τα μοντέλα, στο pop up κατάστημά της, RACHEL Rachel Roy.

Σήμερα θα είναι επίτιμη προσκεκλημένη σε ένα γεύμα για influencers και θα συμμετάσχει σε ένα Q & A με την Άμπι Φίλιπς δημιουργό της Εβδομάδας Μόδας του Μέμφις, στο Memphis Country Club.

«Μου αρέσει να παντρεύω τις σύγχρονες επιρροές με ιστορικές αναφορές, να αναμιγνύω την πολυτέλεια με την απλότητα, το παλιό με το νέο και να βρίσκω την αρμονία σε διαφορετικές πηγές έμπνευσης. Για μένα, ο σχεδιασμός είναι αφήγηση και η άνοιξη είναι πάντα μια νέα εκκίνηση γεμάτη ενέργεια» ανέφερε η σχεδιάστρια στο WWD.

Η Ρέιτσελ Ρόι θα είναι η σημερινή κεντρική σχεδιάστρια και θα παρουσιάσει 30 εμφανίσεις από την ανοιξιάτική συλλογή της, μαγιό και συλλογές κοσμημάτων σε σόου στη Graceland.

Μάχεται για την ισότητα των φύλων

Σχεδιάστρια μόδας και ιδρύτρια κοινωνικής επιχείρησης είναι πρέσβειρα του UN Women – της Υπηρεσίας του ΟΗΕ για την ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση των γυναικών.
Αποστολή της είναι η αξιοποίηση της εμπειρίας της ως επιτυχημένη γυναίκα επιχειρηματίας στην προώθηση προγραμμάτων που αποσκοπούν στην επίτευξη της ισότητας των φύλων και στη στήριξη της γυναικείας καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Άλλοι σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν συλλογές τους στην πασαρέλα είναι οι Ituen Basi από τη Νιγηρία, Sloane Lenz του brand This is Sloane από το Όστιν του Τέξας, ο οίκος νυφικών Daniel Magana Couture από την κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνιας και η TIENA από το Μέμφις.

Ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των pop-up καταστημάτων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα ενισχύσει το Δίκτυο Σχεδίου Μόδας του Μέμφις ( Memphis Fashion Design Network), το οποίο ενισχύει τοπικούς σχεδιαστές και καλλιτέχνες στη βιομηχανία της μόδας στην εκπαίδευση, την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, το σχεδιασμό και την παραγωγή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.