Δέρμα που ακτινοβολεί με τη νέα σειρά περιποίησης Chanel Hydra Beauty με βάση την καμέλια

0
6


Το Microfluidic Hydra Beauty περιλαμβάνει ακόμα:

Hydra Beauty Micro Sérum

Το πρώτο skin care προιόν του είδους από τον οίκο Chanel συνδυάζει την ενυδατική δύναμη της Camella Alba PFA, η οποία βοηθά στην αποκατάσταση και διατήρηση της επιδερμίδας, και θρεπτικές ιδιότητες της Camellia Alba OFA, ένα προστατευτικό και πλούσιο εκχύλισμα λιπιδίων. Για να μην αναφέρουμε την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του Blue Ginger PFA. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα απολαμβάνει 24ωρη ενυδάτωση.

Hydra Beauty Micro Gel Yeux

Σε αυτό το προϊόν φροντίδας του περιγράμματος των ματιών, το τρίο των συστατικών Hydra Beauty επεκτείνεται με ένα μικρο-πεπτίδιο που στοχεύει στους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο για μια φρέσκια όψη και πιο λεία περιοχή των ματιών. Όλα σε μια άμεσης δράσης τζελ υφή.

Hydra Beauty Micro Crème

Φρέσκια και ελαφριά όπως το νερό, η Micro Crème αποκαλύπτει όλη την την υφή όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Διπλάσια συμπυκνωμένη με το Blue Ginger PFA, η Hydra Beauty Micro Crème ενισχύει το δέρμα, μέρα με τη μέρα.

Hydra Beauty Masque De Nuit Au Camélia Ενυδατική οξυγόνωση

Νερό, οξυγόνο και ξεκούραση. Αυτά είναι τα βασικά για το δέρμα που έχει κουραστεί από ένα εξαιρετικά έντονο τρόπο ζωής και ασφυκτιά από την ζωή στην πόλη. Μόλις απαλλαχτεί από το άγχος της ημέρας, το δέρμα παίρνει το χρόνο του να αναγεννηθεί και να επανορθωθεί τη νύχτα. Αυτή η έντονη κυτταρική δραστηριότητα απαιτεί πολλή ενέργεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της καθημερινής φάσης ανοικοδόμησης, διαπερνάται εύκολα και είναι περισσότερο δεκτικό στα δραστικά συστατικά. Η τέλεια στιγμή να το βοηθήσετε αναγεννηθεί.

Η Hydra Beauty Masque De Nuit Au Camélia αναλαμβάνει δράση όταν εσείς ονειρεύεστε. έτσι ώστε να ξυπνήσετε με πιο μαλακό, πιο φρέσκο και πιο λαμπερό δέρμα.

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.