Δύο νέοι τρόποι να φορέσεις το άρωμα L’Eau No 5 του οίκου Chanel

0
5


Ο οίκος Chanel παρουσιάζει δύο νέους τρόπους να φορέσετε το άρωμα L’Eau No 5, με μια φρέσκια ερμηνεία του iconic αρώματος του οίκου από τον Olivier Polge σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δημιουργίας και Ανάπτυξης Αρώματος.

Πολλαπλών χρήσεων, ιδανικό για ταξίδια και elegant, το L’Eau No 5 All Over Spray και το L’Eau No 5 On hand Cream δίνει στις γυναίκες την ελευθερία να εκφραστούν, επιτρέποντας τους να διαμορφώσουν την δική τους ρουτίνα περιποίησης και να απολαύσουν μια διαφορετική αίσθηση και κίνηση με κάθε προϊόν.

Το L’Eau No 5 All Over Spray είναι ένα αναζωογονητικό mist, ένας δροσιστικός τρόπος να ξυπνάς, ή για να ανανεώνεσαι κατά τη διάρκειά της ημέρας με το άρωμα του.

Είναι ένα αρωματισμένο σπρέι για τα μαλλιά και το σώμα. Ένα γενναιόδωρο mist μέσα σε ένα λείο, κομψό και ιδανικό για ταξίδια μπουκαλάκι.

Το elegant και διακριτικό του design μας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Είναι το τέλειο αρωματικό προϊόν για το καλοκαίρι.

 

Για το λανσάρισμα των δύο αυτών προϊόντων, ο οίκος Chanel γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ψηφιακή καμπάνια You think you know me but you don’t, με ένα φιλμ που σκιαγραφεί έναν χορό από παράδοξες κινήσεις. Με τους δύο νέους τρόπους να φορεθεί, το Nº5 είναι διαρκώς σε κίνηση, που χαρακτηρίζεται από διαφορετικές κινήσεις, αισθήσεις και ένταση το καθένα.

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.