Εγκυος και γυμνή -Με αυτή τη φωτογραφία γιόρτασε τη γιορτή της Μητέρας η Γκουίνεθ Πάλτροου

0
8


Διασημότητες και μη τίμησαν χθες τη Γιορτή της Μητέρας με πολλούς και διάφορους τρόπους. Όπως για παράδειγμα, η Γκουίνεθ Πάλτροου, θυμήθηκε την πρώτη φορά που έγινε η ίδια μητέρα.

Η 45χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της από το παρελθόν που την δείχνει έγκυο στο πρώτο της παιδί, την 13χρονη κόρη της, Απλ.

Η Γκουίνεθ εικονίζεται στη φωτογραφία, τελείως γυμνή σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με τα χέρια στρατηγικά τοποθετημένα για να κρύψει το στήθος της και το αριστερό πόδι να προβάλει λίγο πιο μπροστά, με φόντο κάτι μεταξωτές, χρυσές κουρτίνες.

«Πριν από 14 χρόνια στα πρόθυρα μιας ζωής που επρόκειτο να αλλάξει… Σε όλες εμάς, βιολογικές, αυτές που έχουν υιοθετήσει, πνευμάτικες, κοινοτικές, όλες τις μητέρες και γιαγιάδες και προγιαγιάδες, χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας» έγραψε στη λεζάντα.

Η Απλ είναι η κόρη της Γκουίνεθ από τον γάμο της με τον Κρις Μάρτιν με τον οποίο παντρεύτηκε το 2003. Πέντε μήνες μετά ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Απλ και έναν χρόνο αργότερα ο γιος τους Μωυσής.

Η ηθοποιός και ο Μάρτιν χώρισαν το 2014 με την Γκουίνεθ να δέχεται έντονη κριτική για τον χωρισμό και κυρίως για το γεγονός ότι τον χαρακτήρισε «συνειδητή αποσύνδεση».

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.