Η ανατροπή, της ανατροπής στο MasterChef -Ο Σάββας έχασε, αλλά παραμένει [βίντεο]

0
8


Ανατροπές είχε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef.

Οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές μετά τη διπλή δοκιμασία, προκειμένου να μάθουν ποια ομάδα κέρδισε και ποια ομάδα πάει στη διαδικασία αποχώρησης.

Η μπλε ομάδα με την οποία μαγείρεψαν ο Σάββας Ληχανίδης, ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Τιμολέων Διαμαντής και ο Γιώργος Φασιλής πήρε χαμηλότερη βαθμολογία στα πιάτα της και έτσι οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τους δύο που θα πάνε στη διαδικασία αποχώρησης.

Οι κριτές έκαναν την έκπληξη και τους ζήτησαν να «δώσουν» δύο ονόματα εκείνη τη στιγμή, χωρίς να γίνει η συνήθης διαδικασία «καρφώματος».

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη έκπληξη, καθώς Σάββας και Χρήστος έκαναν την ανατροπή, θέτοντας  εαυτούς στη θέση των υποψηφίων.

Κάθε παίκτης μαγείρεψε ένα πιάτο με μοσχάρι και ένα με χοιρινό. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Χρήστος έδειξε πιο συγκεντρωμένος και ο Σάββας πιο «χαμένος» και αυτό φάνηκε στα πιάτα.

Τα πιάτα του Χρήστου έλαβαν υψηλότερη βαθμολογία και έτσι ο πολύ καλός του φίλος Σάββας βρέθηκε μπροστά στους κριτές, έτοιμος να παραδώσει την ποδιά του.

Οι κριτές, όμως, αντί να τον απαιχαιρετήσουν, έκαναν μια ανακοίνωση που τον άφησε άφωνο (όπως και τους τηλεθεατές). Οπως του είπαν θα είναι ο πρώτος υποψήφιος στη διαδικασία που θα ακολουθήσει, αλλά προς το παρόν παραμένει στο MasterChef και συνεχίζει να διαγωνίζεται.

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.