Η διάσημη ιταλική μάρκα Replay επεκτείνεται στην Ινδία

0
16


Μια μεγάλη στρατηγική συνεργασία διανομής στην Ινδία, ανακοίνωσε η Fashion Box, ηγέτιδα στον τομέα των premium denim, ενισχύοντας έτσι τα επεκτατικά της σχέδια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η συμφωνία υπεγράφη με την Reliance Brands Limited για την διανομή των ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ Replay, ξεκινώντας από τις συλλογές Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019.

Η συμφωνία αφορά σε ένα ευρύ μείγμα τρόπων διανομής των συλλογών, που περιλαμβάνει την λιανική πώληση μέσω νέων καταστημάτων στα πιο πολυσύχναστα και στρατηγικής σημασίας εμπορικά κέντρα, shops-in shop σε καταστήματα της Reliance’s ή συνεργασίες χονδρικής πώλησης και e-commerce με key συνεργάτες στην Ινδία. Τα δύο πρώτα Flagship stores θα ανοίξουν σε Δελχί και Βομβάη, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019.

Ο Matteo Sinigaglia, CEO της Fashion Box S.p.A., δήλωσε: «Στην πορεία της διεθνοποίησης της μάρκας, η Ινδία αντιπροσωπεύει μια στρατηγική χώρα και η ένωση των δυνάμεων με την Reliance Brands Limited, ηγέτιδα στα τμήματα μόδας και casualwear, θα επιτρέψει την εφαρμογή της παρουσίας μας στην ινδική αγορά με κορυφαία θέση. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα αυτής της συνεργασίας μας: πράγματι, το πρώτο flagship store στο Δελχί έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τον επόμενο χρόνο».
Ο Matteo Sinigaglia, CEO της Fashion Box S.p.A.

Ο Darshan Mehta, Πρόεδρος & CEO της Reliance Brands Limited πρόσθεσε: «Το denim είναι το πιο ευπροσάρμοστο ένδυμα, είναι ένας τρόπος ζωής και η Replay είναι συνώνυμη με τα υψηλότερα πρότυπα στον τομέα των denim για περισσότερα από 30 χρόνια. Ο νέος ηλικιακά πληθυσμός μας, οι κοσμογυρισμένοι καταναλωτές και η αυξημένη αγοραστική δύναμη είναι τέλειοι καταλύτες για την ανάπτυξη του brand Replay στην Ινδία. Η Reliance Brands είναι υπερήφανη που σχετίζεται με ένα εμπορικό σήμα που καθιστά τον κόσμο αυτό πιο στυλάτο».

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.