Η Κιμ Καρντάσιαν και η αδελφή της χρωστάνε πάνω από 200.000 ευρώ σε αεροπορική!

0
4


Η Κρις Τζένερ είναι γνωστή παγκοσμίως ως «momager» της αυτοκρατορίας Καρντάσιαν/ Τζένερ.

Έτσι, η 63χρονη αποφάσισε να κάνει τα πάντα προκειμένου να αποκτήσει την επωνυμία αυτή και μάλιστα οι προσπάθειές της γίνονται εδώ και τρία χρόνια, σύμφωνα με το TMZ.

Την ίδια ώρα, οι κόρες της Κιμ, Κλόε και ο πρώην αγαπημένος της Κόρτνεϊ, Σκοτ Ντίζικ έχουν να αντιμετωπίσουν μια μήνυση από ιδιωτική εταιρεία αεροπλάνων διότι δεν έχουν καταβάλει225.000 δολάρια για υπηρεσίες της που έχουν χρησιμοποιήσει.

Η εταιρεία της Κρις υπέβαλε τα σχετικά έγγραφα στο δικαστήριο για να αποκτήσει τα δικαιώματα για την λέξη Momager πολύ πριν την συνεργασία της στην εταιρεία καλλυντικών της κόρης της Κάιλι, αναφέρει το TMZ. Σύμφωνα με τα έγγραφα, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το όνομα για μια σειρά ειδών ένδυσης.

Η Κρις προσπάθησε να πάρει αρχικά το όνομα αυτό το 2015, αλλά μετά από δύο χρόνια νομικής σύγκρουσης μπλοκαρίστηκε από ένα γραφείο εμπορικού σήματος λόγω της ομοιότητάς του με ένα άλλο.

Την ίδια ώρα, οι κόρες της βρίσκονται σε νομική διαμάχη με την εταιρεία ιδιωτικών αεροσκαφών Silver Air LLC.

Η μήνυση που υπέβαλλε η αεροπορική εταιρεία, ισχυρίζεται πως οι αδερφές Καρντάσιαν, Κιμ και Κλόε μαζί με τον Σκοτ Ντίζικ δεν πλήρωσαν έναν λογαριασμό ύψους 225.353,80 δολαρίων για την ναύλωση ενός αεροπλάνου τους.

Σύμφωνα με πηγές της οικογένειας Καρντάσιαν, το ποσό αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτές. Όπως εξήγησαν, η Κιμ χρησιμοποιεί την εταιρεία JetLux για τις πτήσεις τσάρτερ της, για τις οποίες πληρώνει προκαταβολικά ένα ποσό και στη συνέχεια η εταιρεία αυτή χρησιμοποιεί το ποσό για να κάνει κράτηση σε άλλες εταιρείες.

Σύμφωνα με την πηγή, το ανεξόφλητο ποσό της JetLux με την Silver Air LLC δεν αφορά τις ίδιες και δεν είναι υπεύθυνες αυτές; για το χρέος.
 

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.