Η σκληρή απάντηση Παπαζήση στην Ακρίτα: «Να μην ανοίξω το βρωμόστομά μου» [βίντεο]

0
0


«Σκληρή» απάντηση στην Ελενα Ακρίτα, η οποία σχολίασε με δηκτικό τρόπο στα διάσημα πρόσωπα που πηγαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Επίδαυρο έδωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης, καθώς η δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στη γυναίκα του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», ο ηθοποιός είπε: «Πρώτα να μιλήσω ως προσωπικότητα, ως άνθρωπος… Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου, ας το κλείσουμε εκεί να μην ανοίξω το βρωμόστομά μου!

Δεύτερον, ως σύζυγος… Με έχει καλύψει απόλυτα η Βανέσα. Ως σύζυγος μπορώ να ζητήσω κι εγώ συγγνώμη γιατί έχει έρθει και σε άλλες παραστάσεις, θα της πω να μην ξανάρθει. Είναι ντροπή στις μέρες μας να έρχεται η σύζυγός σου να σε βλέπει. Κι εγώ και η Βανέσα φημιζόμαστε ότι πηγαίνουμε σε πολλές πρεμιέρες και πολύ μαϊντανοί είμαστε. Να κάνει πρεμιέρα ο άντρας σου, να πρωταγωνιστεί σε ένα έργο στην Επίδαυρο και να το σχολιάζουνε… Δηλαδή, πάει λίγο και στο IQ. Δηλαδή, γκουγκλάρεις και βρίσκεις φωτογραφία από τα μπουζούκια, ε δες και ότι είναι παντρεμένοι ας πούμε.

Και τρίτον, ως μέλος της παράστασης, εμείς προσωπικά δεν κάνουμε διακρίσεις στο κοινό. Θέλουμε όλο το κοινό να έρθει να μας δει και για μένα είναι όλοι ισάξιοι θεατές, ακροατές και κριτές».

Πηγή βίντεο: zappit

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.