Θεοδωράκης: Πορευόμαστε με σταθερές θέσεις, όχι με σημαίες ευκαιρίες

0
2


«Οταν βλέπεις συνεχώς πολιτικούς με σημαίες ευκαιρίας, ξαφνιάζεσαι όταν κάποιοι πορεύονται με σταθερές θέσεις», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Το Ποτάμι «παρά τα στραβά μας», εξακολουθεί να αποτελεί τη μόνη εναλλακτική λύση, συμπλήρωσε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα». «Οι νέοι, οι γυναίκες, οι παραγωγικές τάξεις θέλουν απαντήσεις και όχι κραυγές. Και το Ποτάμι έχει απαντήσεις», ανέφερε ακόμη.

«Έχει καθαρές θέσεις για όλους αυτούς που απογοητεύθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πείθονται από τη ΝΔ και δεν θέλουν να πάνε στα άκρα. Το Ποτάμι που δεν κυβέρνησε, αλλά και το Ποτάμι που δεν κάνει εκπτώσεις για να κερδίσει κάποιες εύκολες ψήφους», δήλωσε.

Σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι προτεραιότητα για τη χώρα έχουν οι συμμαχίες «πάνω από προγράμματα όμως και όχι πάνω από καρέκλες».

Αναφορικά με τη δέσμευση του Πάνου Σκουρλέτη, για ρύθμιση για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού τον χειμώνα, σημείωσε: «στερήσαμε από 400.000 ανθρώπους που έφυγαν τα τελευταία χρόνια τη δυνατότητα να ζουν και να δουλεύουν στη χώρα τους. Δεν μπορούμε να τους στερούμε και το δικαίωμα να ψηφίζουν, επειδή κάποιοι φοβούνται την ετυμηγορία τους. Εμείς την θέλουμε. Και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Πάντως, εξέφρασε και επιφυλάξεις, αναφέροντας: «Περιμένω να δω αν αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τη δέσμευσή του».

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.