Θεσσαλονίκη: Μπαράζ συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας -Χωρίς ταξί και σήμερα η πόλη

0
4


Χωρίς ταξί θα μείνει και σήμερα η Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί.

«Το Σωματείο Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Θεσσαλονίκης ο “ΕΡΜΗΣ”, συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική επαναλαμβανόμενη ΑΠΕΡΓΙΑ που αποφάσισε η Ομοσπονδία ΤΑΧΙ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, τέσσερις συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Πέμπτη, ημέρα ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου.

Στις 10:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου, μέλη των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις περικοπές των συντάξεων ενώ υπάρχει πιθανότητα να γίνει και πορεία.

Στις 11:00 στο ΥΜΑΘ το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πλαίσιο των συνεχών κινητοποιήσεων για την κατάργηση της εγκυκλίου του ΕΦΚΑ που αφήνει ανασφάλιστους εργαζόμενους σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και κέντρα ξένων γλωσσών.

Στις 13:00 στη Καμάρα μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και της ΑΝΤΑΡΣΥA θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα πλαίσια της τέταρτης αξιολόγησης ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει και πορεία.

Επίσης, την ίδια ώρα, στην Καμάρα μέλη της Λαϊκής Ενότητας θα συγκεντρωθούν ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Τέλος, από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της εταιρείας, στην Εγνατία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις επικείμενες απολύσεις.

Πηγή: thessnews, thestival

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.