Λοβέρδος: Να καταθέσει άμεσα η κυβέρνηση το επίσημο κείμενο της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ

0
5


Σφοδρή επίθεση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τα όσα είπε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

«Χθες, σ’ αυτή εδώ την αίθουσα, ο υπουργός των Οικονομικών σαν νεόκοπος Πόντιος Πιλάτος δεν είχε τίποτε περισσότερο να πει από το να ευχηθεί καλή τύχη, «Good luck» verbatim, στους επόμενους διαπραγματευτές των ελληνικών θέσεων. Από την ψευτομαγκιά του Go back, στην εγκαρτέρηση του Good luck».

Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ως τη χειρότερη διακυβέρνηση μιας ετερόκλητης ομάδας δημαγωγών και λαϊκιστών, που βρίσκονται όμως σε αποδρομή και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην εξουσία, την οποία όσο πιο πολύ σφίγγουν, τόσο περισσότερο φεύγει από τα χέρια τους.

Ο κ. Λοβέρδος προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην ελπίζει ότι το Σκοπιανό «που εκ των πραγμάτων σχεδόν μονοπωλεί την επικαιρότητα, θα τους σώσει με την έννοια ότι οι πολίτες δεν θα πάρουν χαμπάρι τι ακριβώς εισηγείστε και ψηφίζετε με αυτό το νομοσχέδιο». Κι αυτό διότι, όπως είπε, η αντιπολίτευση θα φροντίσει «να χυθεί άπλετο φως στο σημερινό ανόμημά σας».

Ως προς το θέμα των Σκοπίων, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από το προεδρείο και την πλειοψηφία να προσκομίσουν το επίσημο κείμενο της συμφωνίας. «Κανείς δεν έχει υπόψη του ποια είναι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί, εμείς έχουμε κρατήσει υπεύθυνη στάση για να δούμε το έγγραφο κείμενο και τα παραρτήματά του αν υπάρχουν κι ακόμα δεν το έχουμε δει».

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.