Μια ανάσα από τον θάνατο Βρετανός Ολυμπιονίκης των σπριντ -Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία

0
4


Ανακουφισμένος που είναι ακόμη ζωντανός δηλώνει ο Ντάρεν Κάμπελ, ο οποίος αναρρώνει στο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο 44χρονος Ολυμπιονίκης των σπριντ- που υπήρξε αντίπαλος του Κώστα Κεντέρη- μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, την προηγούμενη Τρίτη, έπειτα από κρίση που έπαθε στο σπίτι του. Οι γιατροί χρειάστηκε να τον επαναφέρουν στη ζωή.

«Παραλίγο να πεθάνω. Εφτασα πολύ κοντά», δήλωσε στο BBC ο Κάμπελ, ο οποίος είχε πάρει το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2000 στο Σίδνεϊ, στα 200 μ., πίσω από τον Κεντέρη, ενώ στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας ήταν μέλος της βρετανικής τετράδας που κέρδισε τα 4Χ100 μέτρα.

Επειτα από το επεισόδιο χρειάστηκε μηχανική υποστήριξη για να αναπνέει, κάτι που ο ίδιος δεν το πίστευε όταν συνήλθε. «Μόνο όταν είδα τον φόβο στα μάτια των παιδιών μου συνειδητοποίησα πόσο σοβαρό ήταν αυτό που είχε συμβεί», παραδέχθηκε.

Το παρελθόν του στον αθλητισμό φαίνεται ότι του έσωσε τη ζωή. «Οι γιατροί λένε ότι αν δεν ήμουν σε τόσο καλή φυσική κατάσταση, δεν θα ήμουν εδώ», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε ότι όταν έμεινε ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου, άρχισε να εκτιμά περισσότερο τη ζωή.

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.