ΝΔ: Αντί να ζητήσει συγγνώμη ο Ν. Παππάς για το «Μακεδονία Ξακουστή» παραληρεί χυδαία

0
1


Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον Νίκο Παππά δίνει η Νέα Δημοκρατία, η οποία είχε επικρίνει έντονα τον υπουργό που υποστήριξε στην επεισοδιακή ομιλία του στη Βέροια την Τετάρτη, ότι η «Μακεδονία ξακουστή» ήταν στο παρελθόν η Μακεδονία των γειτόνων.

Αντιδρώντας, ο Ν. Παππάς είχε κατηγορήσει την ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη ότι «έχουν παραδοθεί σε μια ομάδα ακροδεξιών, η οποία αρνείται να καταδικάσει τις αντισυγκεντρώσεις ελάχιστων ακραίων, αλλά και το φασιστικό σύνθημα “αλήτες προδότες πολιτικοί”»

Η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της τονίζει:

«Ο κ. Παππάς αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ασύλληπτη χθεσινή του προσβολή στους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες, προσπαθεί να τη δικαιολογήσει με ένα παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων».

Οπως επισημαίνει η Πειραιώς «του είναι δύσκολο προφανώς να συμβιβαστεί με τις άδειες αίθουσες που αντίκρισε στην φρουρούμενη περιοδεία του».

Για να καταλήξει η ΝΔ: «Ας το συνειδητοποιήσουν, ωστόσο, στον ΣΥΡΙΖΑ: Ολοένα και λιγότεροι θα είναι στο εξής οι στημένοι χειροκροτητές τους και άφθονοι μόνον οι αστυνομικοί που θα τους συνοδεύουν».

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.