Οι Ρόταρυ βράβευσαν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

0
13


Μία σημαντική διάκριση από την Παγκόσμια Οργάνωση Rotary έλαβε η Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. 

Σε μία φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε η D2470 περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ, στην Λέσχη Αξιωματικών, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η κυρία Βαρδινογιάννη τιμήθηκε με τον Τίτλο της «Benefactor» του Διεθνούς Rotary, μία από τις σπουδαιότερες διακρίσεις του Οργανισμού.  Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου.

Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για τη στήριξη των σκοπών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο Διοικητής 2470 περ. Δ.Ρ. Χρήστος Κίτσος μαζί με την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, την Προδιοικητή Μάρη Δεληβοριά, τη Βοηθό Διοικητή Ασπασία Καλλιέρου, την Προέδρο ομίλου Ντίντα Μανώλη , τη σύζυγο του Διοικητή Χρήστου Κίτσου, Άγλα και τη σύζυγο του ΑΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη , κυρία Δέσποινα ΜαγγελάκηΗ κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τις κυρίες Μαρία Ροδακάκη, Ντίντα Μανώλη και Μάρη ΔεληβοριάΟι κυρίες Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Σίσσυ Παυλοπούλου με τον Διοικητή της 2470 περ. Διεθνούς Ρόταρυ καθ. Χρήστο Κίτσο και την Προέδρο ομίλου Ντίντα Μανώλη

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.