Ο Tommy Hilfiger και ο Lewis Hamilton ανακοινώνουν την TOMMYXLEWIS συλλογή

0
4


Σε ένα βιωματικό event με καταναλωτές, influencers, VIP και media στη Σαγκάη, ο παγκόσμιος brand ambassador των αντρικών συλλογών Tommy Hilfiger Lewis Hamilton μοιράστηκε με το κοινό αυτό που τον καθοδηγεί, τόσο στους αγώνες ταχύτητας, όσο και εκτός πίστας.

Το Tommy Hilfiger γκρουπ, το οποίο ανήκει στην PVH Corp, ανακοινώνει ότι ο Lewis Hamilton, Βρετανός οδηγός αγώνων ταχύτητας και τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula One® και παγκόσμιος brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, συνεργάστηκε με τον εμβληματικό Αμερικανό σχεδιαστή κ. Tommy Hilfiger, για να παρουσιάσουν την πρώτη TommyXLewis συλλογή για το Φθινόπωρο 2018.

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε το λογότυπο της συλλογής στους fans σε ένα αποκλειστικό event που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη στις 11 Απριλίου, δίνοντας τη δική του πινελιά στην iconic TOMMY HILFIGER σημαία.

«Ο Lewis είναι τολμηρός σε ότι κάνει, από τους αγώνες ταχύτητας και τα extreme sports, έως τη μόδα», δήλωσε ο Tommy Hilfiger.

«Αυτή η συλλογή που προέκυψε από τη συνεργασία μας, είναι κάτι τελείως φρέσκο για εμάς στα ανδρικά ρούχα, ενώ γιορτάζει πραγματικά το DNA του brand TOMMY HILFIGER. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει από συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος. Είμαστε πολύ περήφανοι που αποκαλύψαμε το αποκλειστικό λογότυπο και την έμπνευση των σχεδίων μας στους fans μας στην Κίνα εχθές το βράδυ, και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη συλλογή με όλους τους fans σε όλο τον κόσμο αυτό το Φθινόπωρο».

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.