Ποδηλάτες μπήκαν σε τούνελ και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τρένο που έτρεχε καταπάνω τους! [βίντεο]

0
6


Το Χάρο με τα μάτια τους είδαν δύο ποδηλάτες στη Βραζιλία όταν μπήκαν σ’ ένα έρημο, όπως τους φάνηκε, τούνελ και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια εμπορευματική αμαξοστοιχία!

Στο τρομακτικό βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook ο ένας από τους ποδηλάτες, ο Τζέντσον Τζιλ Μιράντα, διακρίνεται να κάνει ποδήλατο σε μια σήραγγα στα όρη Μαντικέιρα. Προχωρά αρκετά μέτρα μέσα στο τούνελ, όταν ακούει από το βάθος την κόρνα ενός συρμού που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Πανικόβλητος παρατά το ποδήλατό του κι αρχίζει να τρέχει προς την έξοδο σε μια μάχη με το χρόνο για να γλιτώσει τη ζωή του καθώς το τρένο πλησιάζει. Δεν προλαβαίνει να βγει σώος κι αβλαβής και η εμπορευματική αμαξοστοιχία της εταιρείας MRS Logistica περνά κορνάροντας.

Ευτυχώς και ο φίλος του, Φελίπε Βιεϊρα, είχε προλάβει να απομακρυνθεί έγκαιρα από τη σήραγγα.

Όταν πέρασε το τρένο, ο Τζέντσον έτρεξε πίσω για να παραλάβει το ποδήλατό του, που βρέθηκε -όσο κι αν ακούγεται απίστευτο- ανέπαφο!

«Λυπούμαστε πολύ», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. «Ξέρω ότι κάναμε λάθος κι ότι φερθήκαμε απερίσκεπτα. Δεν θα έπρεπε ποτέ να μπούμε στο τούνελ για ποδήλατο. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά», πρόσθεσε.

Το πάθημα, πάντως,  του έγινε μάθημα και μετά την παρολίγον μοιραία περιπέτειά του ανήρτησε κι άλλες φωτογραφίες του, όπου δείχνει σήματα δίπλα σε σιδηροτροχιές που προειδοποιούν για τον κίνδυνο διέλευσης πεζούς και ποδηλάτες.

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.