Ποτάμι κατά Τσίπρα: Yes στο εξωτερικό, κομματικό κράτος στο εσωτερικό

0
391


Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της κυβένρησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξαπέλυσε το Ποτάμι με ανακοίνωσή του.

Μιλώντας για υπηρέτες ταπεινών πολιτικών στόχων και ψέμματα που γέμισαν τον κόσμο προκειμένου να ανέλθουν στην εξουσία, το Ποτάμι κατηγορεί την κυβέρνηση για την πολιτική εσωστρέφειας, χαρακτηρίζοντάς την «πολιτική της πρώτης φοράς ασριστερά με μπόλικη ακροδεξιά.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο κ. Τσίπρας ξαφνικά ανακάλυψε ότι η έξοδος από την κρίση δεν είναι πολιτικός στόχος αλλά είναι εθνικός στόχος. Μόνο που τόσα χρόνια ο ίδιος, μαζί με τα πρωτοκλασάτα στελέχη του, υπηρετούν ταπεινούς πολιτικούς στόχους και τίποτε άλλο.

Για να γίνουν κυβέρνηση γέμισαν τον κόσμο ψέματα, ενίσχυσαν τις πιο ακραίες αντιδράσεις και πέταξαν τόνους λάσπη στους πολίτες που αντιστάθηκαν στον λαϊκισμό τους. Και όταν έγιναν κυβέρνηση έπαιξαν για μήνες το παιγνίδι της δραχμής, έκλεισαν τις τράπεζες και έσυραν τη χώρα σε ένα διχαστικό δημοψήφισμα.

Όταν κατάλαβαν ότι στο σενάριο τους δεν θα ήταν οι σωτήρες της δραχμής αλλά οι κυνηγημένοι της δραχμής έκαναν στροφή 180 μοιρών και υπέγραψαν άλλο ένα μνημόνιο.

«Yes στο εξωτερικό – κομματικό κράτος στο εσωτερικό» είναι η πολιτική της πρώτης φοράς αριστερά – με μπόλικη ακροδεξιά. Και τώρα μιλούν για εθνικούς στόχους! Τι ακριβώς εννοούν;

Θα πρέπει να το περιγράψουν αναλυτικά στον ελληνικό λαό. Γιατί είναι σαφές ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χρησιμοποιούν άλλα λεξικά από αυτά που χρησιμοποιούν οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας.

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.