Στο χειρουργείο η Μελάνια, για καλοήθη όγκο στο νεφρό -Δεν ήταν δίπλα της ο Τραμπ

0
9


Σε επέμβαση στο νεφρό υποβλήθηκε η Μελάνια Τραμπ τη Δευτέρα, στο Walter Reed National Military Medical Center, κοντά στην Ουάσινγκτον.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με το νεφρό της, το οποίο το γραφείο της περιέγραψε ως καλοήθη όγκο, που όμως απαιτούσε ιατρική φροντίδα.  

Η 48χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο τη Δευτέρα και αναμένεται να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες μετά την επέμβαση, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Ο Ντόναλντ Τραμπ παρέμεινε στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε με τη σύζυγό του πριν από την επέμβαση και με τους γιατρούς της έπειτα από τη διαδικασία, ενώ αναμένεται να την επισκεφθεί αργότερα σήμερα, σύμφωνα με το NBC.

Η προηγούμενη φορά που μια Πρώτη Κυρία υποβλήθηκε σε τόσο σοβαρή ιατρική διαδικασία όσο διέμενε στον Λευκό Οίκο ήταν τον Οκτώβριο του 1987, όταν Νάνσι Ρίγκαν είχε κάνει σε μαστεκτομή. Επίσης, η Ρόζαλιν Κάρτερ είχε μπει στο χειρουργείο για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από το στήθος της, τον Απρίλιο του 1977, ενώ λίγες εβδομάδες αφότου έγινε Πρώτη Κυρία, η Μπέτι Φορντ είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος και έκανε μαστεκτομή τον Σεπτέμβριο του 1974.   

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.