Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπακωστοπούλου για τον χαμό του πατέρα της: «Μου έφυγε πέφτοντας από μια ελιά…»

0
6


Βαρύ το πένθος για την παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων του Star, Κατερίνα Παπακωστοπούλου καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας της.

Η παρουσιάστρια σε δύο αναρτήσεις στο Instagram, με λόγια συγκινητικά, μίλησε για το χαμό του πατέρα της και μοιράστηκε τον πόνο της αλλά και τις ευχαριστίες της προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ευαγγελισμού.

«Τον πρόσεχα να έχει καλή αιμοκάθαρση και μου έφυγε πέφτοντας από μια ελιά που πήγε να κλαδέψει. Δεν έχω τρόπο να σας πω πόσο πονάω, όμως σας ευχαριστώ για τη σκέψη σας», έγραψε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου για να προσθέσει λίγο αργότερα στο Facebook: «Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξή σας. Ο μπαμπάς μου ήταν απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας και ήταν ένας αυστηρός πατέρας που όμως με δίδαξε να σέβομαι τους συνανθρώπους μου και να τιμώ το όνομά του. Πιστεύω ότι ως γονιός σίγουρα καλά έπραξε αφού αυτές τις δυο μέρες με τιμάτε με τόση αγάπη εμένα και την μνήμη του. Δυστυχώς έμελε να φύγει άδικα και γρήγορα. Ήταν γερός παρότι βρισκόταν στην αιμοκάθαρση. Ήταν υγιής και είχε σίγουρα πολλά ακόμα χρόνια ζωής. Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου να πάω στον Ευαγγελισμό γιατί χτύπησε στην Καλλιθέα, πέφτοντας από μία ελιά, ήξερα δυστυχώς από το ΕΚΑΒ ότι μάλλον ήταν νεκρός. Δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν όταν έφτασα στον Ευαγγελισμό. Στα επείγοντα -που γινόταν κυριολεκτικά μάχη σε ώρα εφημερίας, ο μπαμπάς μου δεν άκουγε τις κραυγές μου ούτε τα κλάματά μου γιατί είχε φύγει. θέλω να ευχαριστήσω τη διοικήτρια κυρία Νάγια Μητσάκη για το ανθρώπινο ενδιαφέρον της, την προϊσταμένη βάρδιας της νοσηλευτικής υπηρεσίας και το νοσηλευτικό προσωπικό προσωπικό για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Τα παιδιά του ΕΚΑΒ ακόμα και τους security του νοσοκομείου που με ρωτούσαν κάθε 5 λεπτά αν είμαι καλά. Ο μπαμπάς μου θα κηδευτεί αύριο Τρίτη στη 1 το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής του τον Άνω Δρυμώνα Τριχωνίδας στο δήμο Θέρμου στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Αντίο μπαμπά μου».

<!–

–>

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.