Το μακιγιάζ που εξαφανίζει τις ρυτίδες των ματιών

0
3


Οι ρυτίδες έκφρασης είναι κάτι που απασχολεί αρκετές γυναίκες και η αλήθεια είναι ότι η αντιμετώπισή τους δεν είναι τόσο εύκολη.

Η περιποίηση των ματιών μας πρέπει να είναι καθημερινή, ακριβώς όπως του προσώπου. Είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε την περιοχή με ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ και φυσικά, να χρησιμοποιούμε πρωί και βράδυ κρέμα ματιών.

Οι κινήσεις είναι πάντα απαλές, ταμποναριστές και ακολουθούν τη φορά των φρυδιών μας –έτσι ώστε να αιματώνεται σωστά η περιοχή και να μην έχουμε μαύρους κύκλους.

Ωστόσο, ακόμα και αν τηρούμε όλες τις παραπάνω οδηγίες, τις οποίες προτείνουν skin experts, με το πέρασμα των χρόνων, οι ρυτίδες θα κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. Τα μάτια είναι ένα από τα σημεία του προσώπου που οι ρυτίδες έκφρασης εμφανίζονται πρώτα. Αυτές οι λεπτές γραμμές στις εξωτερικές γωνίες-γνωστό και ως πόδι χήνας- είναι κάτι που έχουν αρκετές γυναίκες, από μικρή ηλικία. 

Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε στο μακιγιάζ για να σβήσετε όσο μπορείτε τα σημάδια και να στρώνει καλύτερα το make up;

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.