6 πράγματα που ένας interior designer δεν θα αγόραζε ποτέ για το σπίτι του

0
2


Κάθε επιλογή στη διακόσμηση του χώρου μας κρύβει πίσω της μια μικρή ιστορία περί προσωπικής αισθητικής.

Είναι ενδιαφέρον να οργανώνεις το σπίτι σου αποτυπώνοντας τα θέλω σου, τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείς να βιώνεις την καθημερινότητά σου, τις ανάγκες σου, τις αναμνήσεις σου και τα όνειρά σου.

Είναι, όμως, εξίσου ενδιαφέρον, να επιστρατεύεις την γνώμη ενός ανθρώπου που μελετά το interior design αφιερώντας ώρες από την ζωή του για να παρακολουθεί όλες τις τρέχουσες τάσεις, εξελίσσει συνεχώς το αισθητικό του κριτήριο με πειραματισμούς και δοκιμές, ταξιδεύοντας σε μέρη του κόσμου που πρωτοπορούν στον τομέα της διακόσμησης.

Ενας interior designer μπορεί να κάνει την διακόσμηση του σπιτιού σας απλή υπόθεση επιστρατεύοντας τις γνώσεις του, την εμπειρία του, το όραμά του. Πώς, όμως, ο ίδιος διακοσμεί το δικό του σπίτι; Σίγουρα, όχι, επιπόλαια και χωρίς να λαμβάνει υπόψη του διαφορετικές παραμέτρους. Οι interior designers αγαπούν την απλότητα, την λειτουργικότητα, επιλέγουν έπιπλα και αντικείμενα που έχουν άποψη και πρακτικό πνεύμα, αποφεύγουν ότι δεν έχει άποψη και δεν προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο στο χώρο.

Ποια είναι τα πράγματα που ένας διακοσμητής δεν θα αγόραζε ποτέ για το δικό του σπίτι;

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.