7 τρόποι που μπορούν να αλλάξουν εντελώς την ψυχολογία σου και δεν κοστίζουν τίποτα

0
5


Καλή υγεία, οικονομική ασφάλεια, έρωτας. Ενα χαμόγελο, ένα φιλί, μια αγκαλιά. Ενα ωραίο τραγούδι, μια βόλτα στη θάλασσα, ένα ξέφρενο πάρτι, μια αγκαλιά με τον σκύλο σου. Μια επιτυχία, μια νίκη, μια κατάκτηση. Καθένας από εμάς έχει έναν εντελώς διαφορετικό ορισμό για το τι τελικά είναι ευτυχία.

Η ευτυχία είναι απόφαση. Αν δεν πάρεις την απόφαση ότι «εδώ και τώρα» είσαι ευτυχισμένη με αυτά που ήδη έχεις, θα αργήσεις να την γευτείς γιατί πάντα θα την περιμένεις. Ευτυχία είναι μια στιγμή που την φτιάχνεις εσύ.

Πολλές φορές, μέσα στην καθημερινότητά μας ξεχνάμε αυτά που θέλουμε, δεν ακούμε τις ανάγκες μας, δεν προσπαθούμε να φτιάξουμε όμορφες αναμνήσεις.

Συγκρίνουμε τη ζωή μας με την ζωή των άλλων, δεν περιμένουμε τίποτα, αφήνουμε τον εαυτό μας έρμαιο του στρες.

Έρευνες, μελέτες, χιλιάδες βιβλία, ομιλίες: οι σκέψεις γύρω από την ευτυχία και το πώς τελικά έρχεται στη ζωή μας είναι ατέλειωτες. Εμείς, θα απλοποιήσουμε λίγο τα πράγματα. Η ευτυχία δεν είναι προορισμός, είναι στιγμές κατά τις οποίες η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη, βλέπουμε τη ζωή πιο φωτεινή, νιώθουμε χαλαροί και όλα φαίνονται πιο εύκολα.

Υπάρχουν μικρές καθημερινές συνήθειες που εκτοξεύουν την διάθεσή μας και κάνουν την ευτυχία να φωνάζει «Παρούσα!».

Μελέτες έχουν δείξει ότι αν βάλουμε στη ζωή μας τις παρακάτω σκέψεις και μικρές δράσεις, θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα.

Αφήσετε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.